PRO LINE Pro-Gro Conditioner

Pris:
89 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
163
Antal:
PRO-LINE serien är en vida känd serie som utvecklades av professionella handlers för över 40 år sedan och är en väl beprövad produkt. Chris Christensen har numera denna serie och innehållet i produkterna har inte ändrats utan tillverkas enligt ursprungsrecepten.  

Pro-Line Pro Gro Leave-In conditioner främjar pälsens tillväxt genom att skydda och vårda. Den smörjer och återfuktar utan att pälsen får en oljig känsla och minimerar att pälsen går av eller slits och förhindrar sprödhet. Resultatet blir en frisk och glänsande päls. Produkten lämpar sig särskilt för långa pälsar. 

Pro-Line Pro Gro Leave-In conditioner kan masseras in i fuktig päls innan föning för att ge skydd och minska slitage och förebygga tovor. Massera gärna in Pro-Gro 2-3 gånger i veckan i pälsens längder för att upprätthålla skyddet. Pro-Gro kan spädas ut med vatten 1:20 och sprayas in i pälsen i samband med torrföning och borstning. Produkten kan användas som en kräm vid omsättning av ex. top knots. 

Pro-Gro kan blandas till en perfekt borstspray. Superbra om du har en päls med myckt tuffa tovor. 1 del Pro-Gro och 3 delar vatten samt en tesked silk spirit för var fjärde deciliter. 

Innehåller kokosnötolja och essentiella oljor.