Little Tot Wood Pin Brush

Pris:
139 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
A340
Antal:
Finns i lager
En mycket liten woodpin borste av absolut högsta kvalité. Den gör de mindre jobben och där det ibland kan vara svårt att komma åt. 

Sötaste borsten i trimväskan :) 

FAVORIT ! CCS Wood Pin borstarna är gjorda av trästift av Carpino träd (Avenbok) och är det säkraste och mildaste sättet att reda ut päls. Trästiften separerar pälsstråna från det toviga området, utan att försorska djuret smärta. Din hund/katt kommer att älska borsten och de kommer uppleva borstningen som massage. Alla som använt dessa borstar vittnar om att tovutredningen är betydligt mindre smärtsam för våra djur. Hundar och katter som är väldigt känsliga för beröring uppskattar dessa borstar.

Borsten lossar försiktigt tovor genom att den drar enskilda hårstrån upp och bort från tovan. Trästiften minskar obehaget/smärtan för hunden samt skyddar pälsen från att brytas eller skadas. Trästift är det perfekta verktyget när du vill fördela oljor etc i pälsen, den kommer också fördela det naturliga fett som finns på huden och på så sätt polera pälsen. 

Har du långt hår själv? Köp en till både dig och hunden/katten. Utställare, professionella groomers och uppfödare över hela världen använder dessa borstar. Har du en gång använt borsten så kommer du aldrig vilja vara utan. 

Alla borstarna har 20 mm långa trästift. Borstarna är antistatiska. De varianter som finns idag är med trähandtag av lätt Beachwood samt ett antal som är klädda med vårt GroomGrip dvs gummerade handtag. Borstarna finns som oblong, oval och large samt small. Du hittar garanterat din favorit !!

Wood Pin Borsten är en av mina absoluta favoriter ***** 

TIPS! Använd gärna en rengöringsborste när du vårdar din borste. Se bild. 
Länk till rengöringsborsten >