Gotcha (eliminerar oönskad doft)

Pris:
59 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
065
Antal:
Chris Christensen GOTCHA !! Bli av med dåligt lukt för gott !!

Gotcha är ett naturligt och kraftfullt sätt att eliminera dålig lukt. 
 
Gotcha arbetar vid kontakt med illaluktande föreningar och tar permanent bort lukter. Gotcha döljer inte dålig lukt utan eliminerar dållig lukt. Produkten är tillverkad av växtenzymer som är naturligt förekommande och som tar bort lukt och renar luft. Gotcha består endast av enzymer, vatten och eteriska oljor. Produkten renar luften utan några hälsorisker. 

Kan användas för generell lukt eliminering på ditt husdjur, i hemmet, båten, etc. Produkten finns i storlekarna 473 ml och 3,78 lit. Det finns en liten förpackning på 59 ml som du kan ha med dig i bilen, handväskan, sportväska eller på toaletten etc.

Använd sprayinställningen för användning i luften, på möbler och tyger. Använd Stream inställningen för att tränga djupt ner i sprickor, fogar, stoppningar, mattor eller kuddar. Det finns ingen anledning att hälla Gotcha på en yta, spraya eller streama räcker. För ömtåliga material, testa en undanskymd plats först. Gotcha är säker att användas på alla material, såsom läder, mocka, satin och silke. 
 
Eliminera dålig lukt på ditt husdjur:
Produkten är helt säker att spruta direkt på din hund eller katt. Ställ Gotcha flaskan på SPRAY inställning. Spraya rikligt, men inte så det blir blött och låt lufttorka. Kan användas om det ex. inte finns möjlighet till ett bad. 
 
Ta bort lukt mattor och golv:
Hitta källan till lukten. Om det är urin så sug upp så mycket urin som möjligt innan du använder Gotcha. Ställ in munstycket på "stream" och vät fläcken på mattan, dynan, golvet, listen etc frikostigt. Om det är en matta så spraya även under mattan. Har urinen trängt in i golvet skrubba området ordentligt med Gotcha. 

Eliminera lukter från luften:
Du kan ta bort luftburna lukter lätt och så ofta som behövs eftersom Gotcha är helt naturlig och därför helt säker att använda. Ställ in munstycket på SPRAY och spraya Gotcha frikostigt upp i luften och den dåliga lukten kommer försvinna. 

Använd Gotcha:
· I hundsängen. 
· På möbler, draperier och mattan för att ex ta bort lukt från cigarettrök eller lukt från sällskapsdjur. 
· I köket, ex för att ta bort doft av matos, dålig lukt i sophinken etc. 
· I badrummet för snabb lindring och definitivt avskaffa lukt
· I förskolan efter blöjbyte. Håll en liten flaska i ditt barn väska.
· I bilen för cigarettrök eller avgaser och på händerna efter tankning
 
Du kan inte överanvända Gotcha. Den är helt naturligt och det kommer inte att skada tyger eller färger. 

Blanda Gotcha med ditt favorit rengöringsmedel. Jag häller alltid ca 1/2 dl i skurhinken när jag ska göra rent.