Clean Start Clarifying Schampo

Pris:
219 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
031
Antal:
Clean Start Clarifying schampo är ett djuprengörande schampo och ger en fantastisk start vid groomingen av din hunds påls. Clean Start strippar inte pälsen och torkar inte heller ut päls och hud. Clean Start är en mycket viktig del i groomingen som ingen kan vara helt utan. 

Clean Start tar bort diverse rester från ex. vax, oljor, smuts och "build up's" från balsam och andra styling produkter som på ett eller annat sätt påverkar pälsen. Alla pälsar behöver rengöras från tidigare använda produkter, oavsett om produkterna är använda för att skydda pälsen eller för att styla den. 

Clean Start schampot är berikad med en pro-vitamin formel som djuprengör utan att ta bort pälsens naturliga eteriska oljor. Pälsen kommer aldrig ta skada vid användning av Clean Start. 

Använd Clean Start vid var 4-6 bad. 

Väljer man att hoppa över detta viktiga steg finns en risk för att favoritprodukterna till slut inte kan göra sitt jobb full ut. Så om en produkt inte groomar din hund som förväntat så kan det mycket väl bero på att andra produkter finns kvar i pälsen och förhindrar produkterna att göra sitt jobb. Ibland kan det också vara så att när man blandar olika produktmärken så blir inte resultatet som förväntat. 

Så ... glöm inte bort att mellan varven sätta pälsen på noll igen.