köpvillkor, fraktfritt och returer

Vi erbjuder FRAKTFRI leverans vid order över 800 kronor inom Sverige. 
Vid beställning av "Best In Show Trolleys" (burvagnarna) tillkommer frakt inom Sverige.  Se mer information om köpvillkor, returer etc längre ner på denna sida. 

BETALNING VIA PAYSON:
Vid val av Payson vid beställning i e-butiken erhålls ett kvitto som skickas till den e-post adress du anger vid beställningen. Kika i skräpposten om du inte hittar ditt kvitto. 
 
BANKGIRO:
Vid betalning via bankgiro skickas produkterna så snart betalningen är registrerad. Vid denna betalningsmetod dröjer leveransen då det tar några bankdagar innan registrering sker. SE BANKEN Bankgiro 702-8251

SWISH:

Betalning via Swish går utmärkt. Swisha till 0735-102460 (Anita Wawatschek)
Produkterna skickas så snart pengar finns registreat på kontot.

LEVERANS:
Produkterna skickas med DHL och levereras till närmsta servicepoint. Du får sms/mail och kan följa ditt paket hela vägen till ditt ombud. 

FRAKT/FRAKTFRITT:
Order över 800 kronor skickas fraktfritt inom Sverige. Order under 800 kronor är frakten 65 kronor oavsett vad produkten väger eller vilken storlek paketet har. Övriga länder ser du fraktkostnaden i kassan. 
OBS! Vid beställning av "Best In Show Trolleys" (Burvagnarna) tillkommer alltid frakt.  

SKADOR PÅ PAKET:
Om det finns en skada på paketet när du hämtar din beställning måste anmälan ske direkt vid utlämningsstället. Det går inte att göra en anmälan i efterhand. Upptäcks inte skadan förrän du öppnat paketet och skadan är av den art att den uppstått under transporten så kontakta utlämningsstället för en skadeanmälan. Om eventuell tvist uppstår så kontakta oss.
OBSERVERA! Ta foton på skadade paket och produkter.  

EJ UTHÄMTADE PAKET:
Har du beställt varor och inte hämtar ut din försändelse innan den går i retur, faktureras du för samtliga transportkostnader som har uppstått vid beställningen. Tur och retur frakten samt ev. andra uppkomna kostnader.   

ÅNGERRÄTT/RETURRÄTT
Full returrätt inom 14 dagar. Vid returen ska varan vara oanvänd och i obruten förpackning. Pengar återbetalas så snart varan är i retur och kontrollerad. Du bekostar själv returen. Kostnad som du står för (förutom returfrakten) är den ursprungliga fraktavgiften på 65 kronor, oavsett om du kommit upp i fraktfritt eller inte. Du har fullt ansvar för returen och jag rekommenderar att en försäkring tas i samband med detta. Tänk också på möjligheten att avisera returen så det går att följa den hela vägen. Vid specialbeställningar som tillverkas just för dig så gäller inte returmöjligheten. Ingen tillverkning startas under de första 14 dagarna då du har möjlighet att ångra din beställning. Är något oklart så hör gärna av dig. 

RETURADRESS/FÖRETAGSUPPGIFTER
Chris Christensen Sweden / Cyberspace Hundcenter AB

Brottarvägen 2
423 53 TORSLANDA

ORG.NR: 559012-3864

Skicka ett mail innan ni skickar produkten i retur. (tänk på att försäkra leveransen då du ansvarar för returen)

UTSTÄLLNINGAR/EVENT/ÖVRIGT:
Ni hittar oss på ett antal utställningar varje år. Om vi är ute och reser och ställer våra hundar tar jag gärna med produkter. Detta sker självklart helt kostnadsfritt. Undrar du över något så skicka gärna en förfrågan via kontaktsidan.

GARANTIER:
Du har garanti vid köp av sax, borstar och fönar. Information om saxgarantin - följ länken. Borstarna är det 6 månaders garanti på fabrikationsfel. Vi kräver kvitto. Fönarna har 1 års garanti. 
Klicka här för att komma till garantin för saxarna.

Hälsningar Anita