Gott Nytt År !!

GOTT NYTT ÅR !!
TACK ... alla kunder för ett makalöst roligt 2016. Jag ser verkligen fram emot 2017 och få chansen att bredda vår kundkrets ytterligare. 

Årets första dag har varit hektisk med planering inför stundande event. Vi laddar batterierna för årets stora händelse dvs "My Dog". Det är mycket som ska klaffa under fyra hektiska dagar. Vi hoppas vi har smort vårt maskineri och att vi (jag) tänkt på allt ;) ! Sonen Jonathan kommer vara kassaansvarig under mässdagar och han ser fram emot att träffa er kunder. 

Vår europarepresentant Rui Da Silva kommer och pratar produkter och grooming under samtliga dagar. 

Vi kommer visa två burvagnar från Hydrogroom i USA. De bästa och säkraste på marknaden. Är du sugen så kom över och kika på våra fina vagnar. Nutrolin fettsyretillskott finns med i montern och vi har fyllt hyllorna till bredden :) . 

Årets vinstrikaste Staffordshire Bullterrier tik 2016 "Bea" med husse/uppfödare Jonas Johansson kommer att besöka montern. Är ni sugna på att prata med Jonas och hans fina tik Bea ... så tveka inte. Jonas föder upp rasen och delar gärna med sig av både rasen och tävlingstips. 

VARMT VÄLKOMNA !!
Anita

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Heidi Hallerström » GÅVA Nutrolin Skin & Coat:  ”Synd att jag inte såg detta utan beställde i december åt alla valparna.”

  • Helena Oja » ICE on ICE:  ”Hej Vart kan jag beställa detta schampoo balsam etc ?”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln