ANNANDAG JUL !

Annandag Jul ! 
Igår började förberedelserna inför My Dog. Lagret ska fungera till 100% under mässdagarna och då bygger vi om lite under tiden. Delar av lagret dukar vi upp i vår stora hall för att påfyllnad ska fungera smidigare för alla som jobbar i montern. Ok ... det blir inte den snyggaste hallen till nyår, men det kan vi stå ut med :)

Julklappsdragning gjordes på julaftonskvällen och några lyckliga hundar blev vinnare till en Ionic borste och en Wood Pin Borste. Grattis Annika Zoli-Dares Eriksson och Anna Syrén. En del av er som var med och gillade inlägget hade glömt att dela inlägget. Två vinnare försvann på det sättet tyvärr. 

Våra små pudelvalpar flyttade ner till övriga flocken igår. Spännande för alla och framför allt skönt för Doris (mamman) som får mer sällskap under dagarna. Så nu blir det sovkupé i sovrummet nattetid och daglekis på första våning :) 

Zavanna har kommit tillrätta med alla vuxna hundar och just nu har hon kommit på hur hon kan få pudlarna att steppa. Krokon Zavanna nyper pudlarna i benen och det ser väldigt festligt ut då Zavanna är snabb :) 

/Anita

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Heidi Hallerström » GÅVA Nutrolin Skin & Coat:  ”Synd att jag inte såg detta utan beställde i december åt alla valparna.”

  • Helena Oja » ICE on ICE:  ”Hej Vart kan jag beställa detta schampoo balsam etc ?”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln