VILKEN SOMMAR !!

Jag har summerat eventet i Ransäter och det har varit en helt fantastisk helg. Fantastiska möten med alla er kunder.
Vissa hyllor gapar tomma och nästa leverans väntas in i slutet på augusti. Så snart jag har exakt leveransdatum uppdaterar jag som vanligt.
Håll ut ... snart är allt här igen :) 

Jag vill tacka för all respons jag får av ER kunder. Makalöst roligt att ni delar med er av er erfarenhet. Jag suger åt mig och kan förmedla vidare! TACK !!

En ny sändning burvagnar har kommit från Hydrogroom. Det finns lite olika att välja på. Är du ute efter det bästa på marknaden så hör av dig och så pratar vi mera. På lager för direktleverans finns två snygga 2-burar vagnar. En i lila och en i rött. Två stycken 4-burars vagnar finns också för direktleveran. En ursnygg mellanblå, en svart med sobert grått skydd eller ett fräckt rosa skydd. 

Nu ska jag ladda batterierna efter en hektisk sommar och så ses vi snart igen :) Jag finns på mail och telefon. Får ni inte tag i mig på telefon så testa mail och det går bra att använda kontaktsidan. Mitt ordinarie jobb har börjat och då är det lättare med mail. Vill ni att jag ringer upp så skriv det till mig :) 

Vi hörs och ses :) 
/Anita

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Heidi Hallerström » GÅVA Nutrolin Skin & Coat:  ”Synd att jag inte såg detta utan beställde i december åt alla valparna.”

  • Helena Oja » ICE on ICE:  ”Hej Vart kan jag beställa detta schampoo balsam etc ?”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln