Borås utställningen är över!!

Borås utställningen är över och vi har landat hemma igen :) 

Kan bara säga VILKEN UNDERBAR HELG och då syftar jag inte på vädret ;) Ni kunder är helt makalösa. Vi diskuterar pälsar, pälsvårdsprodukter, ros och ris. Helt underbart för en pälsnörd som mig !! Jag lär mig mycket i dessa diskussioner och jag suger åt mig allt jag kan.

Min lilla svarta dvärgpudel huligan ;) tog sitt 8:e cert och blev dagens bästa tik. Blev slagen av en väldigt fin norsk hane och vi har stått i finalen ett antal gånger nu. Kanske är ett tecken från ovan att de båda passar ihop :) :)  

Snart firar jag ett år med CCS och sammantaget har året varit helt fantastiskt. Mycket slit och jobb men oj vad roligt. Alla mail och alla samtal med er kunder berikar och ger mycket kunskap. 

Våra Hydrogrooms Best In Show Trolleys har hittat vägen till ett antal uppfödare/utställare och dessa burvagnar utstrålar kvalité och säkerhet för våra hundar. Mer personligt än så här kan det inte bli. Man väljer själv färg och färgkombinationer. Så supersnyggt. 

Så till sist en NYHET !!! Lägger ett separat blogginlägg på detta. Vi är nya återförsäljare för Nutrolin serien som kommer från Finland. Spännande och fantastiskt roligt med en ny produkt i butiken. Lite som julafton varje dag :) Skriver mer om detta i nytt blogginlägg. 

Vid tangentbordet :) 
/Anita

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Heidi Hallerström » GÅVA Nutrolin Skin & Coat:  ”Synd att jag inte såg detta utan beställde i december åt alla valparna.”

  • Helena Oja » ICE on ICE:  ”Hej Vart kan jag beställa detta schampoo balsam etc ?”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln